Fibromyalgie

Op jonge leeftijd kreeg mijn dochter, ook na een second opinion, de diagnose fibromyalgie. Zij kampte met hevige pijnen, welke steeds erger werden. Hierdoor werd zij ook steeds vermoeider en sliep erg veel. Dit had weer tot gevolg dat zij ontzettend belemmerd werd in haar dagelijkse bezigheden, waaronder school en werk. Ik zag het onbegrip… Lees verder “Fibromyalgie”

Anoniem

Long covid klachten; kortademigheid

Na de eerste behandeling merkte ik al een behoorlijke verbetering. Ik was erg kort van adem. Wanneer ik de trap op liep, was het klaar. Heel weinig lucht en pijn in mijn rechterlong. Er waren dagen bij dat ik gewoon vrij weinig kon. Ik moest na iedere inspanning (wandelen, traplopen, aan-en uitkleden) op adem komen.… Lees verder “Long covid klachten; kortademigheid”

Dirk van der Ree (65 jaar)
gepensioneerd vrachtwagenchauffeur

Chronische slijmbeursontsteking

Toen ik 25 jaar geleden als hovenier werkte, heb ik een blessure bij mijn schouders opgelopen, wat later een slijmbeursontsteking bleek te zijn. Deze werd chronisch, wat betekent dat ik hier 25 jaar lang last van heb gehad. Ik heb zelfs een keer of 6/7 een cortisolspuit in mijn schouder gehad, wat voor korte tijd… Lees verder “Chronische slijmbeursontsteking”

Rick (54 jaar)
Muzikant

Frozen shoulder

Zoals jullie misschien gelezen hebben was ik al bekend met Angelique haar talenten . Ik liep al een jaar met een peesontsteking rond en eindelijk zou ik er 8 febr aan geholpen worden (operatie) , 6 weken revalideren en dan weer aan het werk . Ik werk als nagelstyliste/pedicure zelfstandig. Maar helaas het werd alleen… Lees verder “Frozen shoulder”

Nancy (46 jaar)
Nagelstyliste en pedicure

Koortslip | Herpes virus

Al vijf jaar heb ik ongeveer elke drie weken hevige koortsuitslag in de vorm van koortslip en dan gelijk drie plekken achter elkaar en uitslag op mijn wang . Het gaat gepaard met hele opgezwollen plekken en zenuwpijn. Ik heb vier jaar lang medicijnen geslikt valaciclovir 500 mg ( het eerste jaar ). Dat werkte… Lees verder “Koortslip | Herpes virus”

Nancy (46 jaar)
Nagelstyliste en pedicure

Fibromyalgie | Na de eerste behandeling voelde ik al verschil

Jarenlang was ik uitgeput. Ook had ik altijd pijn en last van krachtverlies. Ik had al van deze behandeling gehoord, maar was erg terughoudend. Bang om weer teleurgesteld te worden. In maart was ik op een punt dat ik echt niet meer kon. Contact opgenomen met Angelique en 1 april begonnen. Na de eerste behandeling… Lees verder “Fibromyalgie | Na de eerste behandeling voelde ik al verschil”

Jurney (35 jaar)
Tandarstassistente

Ik voel me veel rustiger en in control

Ik merkte de laatste maanden dat ik erg onrustig en prikkelbaar was. Ik kon moeilijk keuzes maken en twijfelde over bijna alles. Per toeval zag ik de auto van Angelique staan en herkende me in de kreten op de bestickering. Na het lezen van de positieve reviews op haar website, besloot ik contact op te… Lees verder “Ik voel me veel rustiger en in control”

Anoniem (25 jaar)
Marketing medewerker

De onrust in mijn lijf is weg

Na mijn EMDR behandeling was de onrust in mijn hoofd weg, maar voelde ik nog redelijk wat onrust in mijn lijf. Ik besloot, op advies van Angelique, een Frequency behandeling hiervoor te doen. Na de behandeling voelde ik me geheel ontspannen. Wat me echt is bijgebleven is dat ik weer een hongergevoel kreeg, wat ik… Lees verder “De onrust in mijn lijf is weg”

Daphne (29 jaar)
medewerker in de zorg

Diepe tweedegraads brandwonden.

Wij waren op vakantie en hadden net gebarbecued. Ik liep even het huisje in en mijn zoontje en vrienden waren nog buiten. Ineens hoorde ik mijn zoontje hard schreeuwen en huilen. Ik vloog naar buiten. Wat bleek? Hij was gestruikeld en met zijn been bovenop de barbecue terechtgekomen. In eerste instantie zag het er redelijk… Lees verder “Diepe tweedegraads brandwonden.”

Kind (7 jaar)

PMS

Sinds ik ongesteld ben heb ik al last van PMS. Buikpijn, hoofdpijn, (vr)eetbuien, stemmingswisselingen. Vooral het laatste is soms echt zielig voor mijn gezin. Ik heb tijdens de PMS ook echt het gevoel dat de hele wereld tegen me is. Huilen, boos worden, snel geïrriteerd en snauwerig. Ik kan gewoon niets hebben. Ik ben dan… Lees verder “PMS”

Anoniem vrouw (28 jaar)
zorgmedewerker

Waterwratten en ernstige ontsteking

Vroeger (een paar maanden geleden) had ik heel veel waterwratten. Ze jeukten heel erg en ik mocht niet krabbelen. En toen was ik op school ook keihard gevallen en toen was er eentje bij mijn tepel helemaal kapot (ontstoken) en dat deed heel erg pijn en was het helemaal dik geworden. Ze waren op mijn… Lees verder “Waterwratten en ernstige ontsteking”

Kind (6 jaar)

Hoge bloeddruk

Ik had ondanks de medicijnen een hoge bloeddruk die maar niet omlaag wilde. Omdat het familiair is, was ik daar best wel ongerust over. Wat ook niet goed is voor de bloeddruk. Via mijn echtgenote kwam ik bij Angelique terecht. Ik had nog nooit van frequency gehoord en stond er best wel sceptisch tegenover. Alles wat maar… Lees verder “Hoge bloeddruk”

Alex (55 jaar)
Supervisor

Ik kan weer bankdrukken op mijn oude niveau

Na lange tijd last te hebben gehad van mijn rug, door een hernia of ischias,. bleef ik last houden van mijn rug wat resulteerde in het continu wakker worden uit mijn slaap. Het gevolg hiervan was dat ik altijd moe was en mijn rug dus nooit zou herstellen op deze manier. Ik liep toen al… Lees verder “Ik kan weer bankdrukken op mijn oude niveau”

Marlon (27 jaar)
procesoperator

Human papillomavirus

Toen ik in verwachting was is het bij mij ontdekt. Na mijn bevalling werd ik opgeroepen voor controle. Ik zat in PAP2 en moest na een half jaar terugkomen. Toen bleek dat mijn PAP weer verhoogd was. Ik zat nu in stadium 3b. Dit vond ik redelijk zorgwekkend. Na een half jaar weer terug en… Lees verder “Human papillomavirus”

Anoniem vrouw (27 jaar)
helpende zorg

Na 34 jaar Multiple Sclerosis geen klachten meer!

Ik ben nu 10 weken klaar met de behandeling en ik merk gek genoeg dat het trekken met mijn rechterbeen zo goed als weg is gegaan. Ik loop nu veel soepeler en mensen zien het niet meer aan me. Medicijnen slik ik niet meer, daar kon ik na 14 behandelingen al mee stoppen. Start 01-02-2020. Eind… Lees verder “Na 34 jaar Multiple Sclerosis geen klachten meer!”

Max (65 jaar)
Voormalig ondernemer

Dat had ik veel eerder moeten doen!

Ik loop al tientallen jaren met rugklachten. Pijn onder in mijn rug, te vergelijken met een hernia. Ik kon ’s morgens moeilijk uit bed komen door de pijn en had dan vaak steken in mijn rug. Met bukken kwam ik ook niet heel erg ver. Verre van soepel, zeg maar. Angelique heeft me erop gewezen… Lees verder “Dat had ik veel eerder moeten doen!”

Rody (43 jaar)
reclamemaker

Moeite met concentratie

Ik heb altijd moeite gehad om me te concentreren en merkte daardoor dat bepaalde taken me meer tijd kosten dan dat ik van tevoren had bedacht. Ik werd snel afgeleid en ook op mijn werk gaf dat problemen. Omdat ik al een positieve ervaring had bij Angelique besloot ik haar hiervoor te raadplegen Zij adviseerde… Lees verder “Moeite met concentratie”

Giovanna (51 jaar)
winkelmanager

Ernstige pms klachten

Ik ben Jacqueline, 47 jaar en van jongs af aan heb ik te maken met ernstige pms klachten. De klachten begonnen meestal in de week voordat ik menstrueerde en duurde vaak tot een paar dagen na de menstruatie. Omdat ik enorm veel last had van stemmingswissingen en eetbuien ben ik al vroeg naar de huisarts gestapt. Ik… Lees verder “Ernstige pms klachten”

Jacqueline (47 jaar)
Eigenaar massagesalon

Na 9 jaar Fibromyalgie ben ik klachtenvrij!

Een kleine vier maanden geleden begon ik aan de behandeling bij Angelique. Erg sceptisch was ik, want ik had voor mijn fibromyalgie al zoveel verschillende behandelingen gevolgd, zonder resultaat. Vastbesloten dat dit het laatste was wat ik ging proberen. Na de eerste behandeling, waar ik dus helemaal niets van voelde, had ik direct twee betere… Lees verder “Na 9 jaar Fibromyalgie ben ik klachtenvrij!”

Gaby (47 jaar)
Zelfstandig ondernemer fotografie

Na 3 dagen van mijn gekneusde rib genezen!

Gekneusde rib. Pijn bij adem halen, liggen, zitten en bewegen. Deze klachten had ik nadat ik van de trap was gevallen. Autorijden was lastig, ik sliep slecht en iedere beweging die ik maakte deed zeer. Na 1,5 week rond te hebben gelopen met een gekneusde rib besloot ik Angelique te bellen. Ik was al eerder… Lees verder “Na 3 dagen van mijn gekneusde rib genezen!”

Milou (27 jaar)
teamleidster en teamcoach