Frozen shoulder

Zoals jullie misschien gelezen hebben was ik al bekend met Angelique haar talenten .
Ik liep al een jaar met een peesontsteking rond en eindelijk zou ik er 8 febr aan geholpen worden (operatie) , 6 weken revalideren en dan weer aan het werk .
Ik werk als nagelstyliste/pedicure zelfstandig. Maar helaas het werd alleen maar erger het bleek dat ik een frozen shoulder had gekregen , complicatie Vd operatie. Erger nog dit kan 1 tot twee jaar duren , rust is het enige medicijn werd er gezegd plus pijnstillers om de scherpe pijn weg te halen .Dus ik kon niet werken ik had heel erge paniek , Angelique is echt mijn redding geweest ik kon gelijk komen ! In het begin ben ik twee keer per week geweest een maand lang , dat was heftig geen inkomen maar toch veel geld uitgeven , nou ik kan jullie vertellen het was het waard!! Al snel hoefde ik maar 1 keer in de week en ging mijn arm dusdanig goed dat ik alweer aan het werk kon met nagels . Een vakantie van twee weken deed me ook goed , en ineens kon ik mijn arm weer driekwart omhoog bewegen.
Angelique heeft me erdoorheen gesleept want ik was een beetje gefrustreerd en depressief omdat ik gevangen zat in mijn eigen lichaam , tijdens de behandelingen ging ze met mij in gesprek om weer positief in het leven te staan. Ik heb veel van haar geleerd. In augustus half jaar later ben ik weer volledig aan het werk gegaan en mede door mijn positiviteit heb ik al mijn klanten terug en veel aanmeldingen en kan ik dus ruim een half jaar / jaar voor de verwachte genezing weer geld verdienen. Ik ben haar voor eeuwig dankbaar. Ze maakt altijd tijd voor je en is de meest fanatieke persoon in haar vak die ik ooit heb meegemaakt.