Na mijn opleiding Quantum Fysica zocht ik een manier om het geleerde in de praktijk te brengen. Hoe zou ik mijn kennis voor zoveel mogelijk mensen in kunnen zetten? Hen kunnen helpen met zowel lichamelijk als geestelijk trauma*?

Toen kwam de TimeWaver Frequency op mijn pad. Ik was verbluft toen ik zag welke resultaten de Amerikaanse arts Carolyn McMakin al 24 jaar behaalt met de Frequency en besloot om deze therapie te voegen aan mijn aanbod. Sindsdien heb ik vele mensen geholpen met hun klachten. Van rugpijn, brandwonden en hormonale onbalans tot Multiple Sclerosis en Fibromyalgie.

* Trauma betekent letterlijk lichamelijk of geestelijk lestel.

Allereerst een korte uitleg.

Alles is trilling.
Alles in je lichaam heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Als een bepaalde trilling niet op de juiste frequentie zit, krijg je klachten. Geestelijk of lichamelijk.

Stel je voor dat je muziek op de radio wilt luisteren. Je wilt bijvoorbeeld Q-Music en de frequentie is 100.7 FM. Wanneer je de frequentie dan bijvoorbeeld op 101.3 FM zet, ontvang je geen Q-Music, maar hoor je ruis. Heb je dit in je lichaam dan kun je deze ruis vertalen als mankement; iets wat niet goed functioneert, of beschadigd is.