Hulp op maat voor jou!

Mijn naam is Angelique Hoogendoorn. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in het gedrag van mensen. Waarom doet iemand wat hij doet? Waarom gaat de ene persoon fluitend door het leven en lijkt alles makkelijk te lukken, terwijl een ander zich met moeite door het leven heen worstelt? De zogenaamde ‘pechvogels’.

Al vele jaren werk ik als senior-coach, therapeut en individueel begeleider voor mensen die tijdelijk vastlopen en mensen met een (complexe) psychiatrische stoornis. Daardoor heb ik gezien waar de hiaten zitten; wat er wel en wat er absoluut niet werkt voor iemand.

Ook heb ik ervaren dat wanneer je niet de goede behandeling krijgt jouw stress om kan slaan in een burn-out, een depressie of zelfs wanneer de stress chronisch is geworden een trauma.

“Een depressie is een signaal van je lichaam en geest dat je teveel van jezelf vraagt, terwijl je je steeds onzeker en machteloos voelt”.

Door mijn cliënten ben ik erachter gekomen dat een behandeling pas slaagt als er voldoende tijd, aandacht en begrip is. Iedereen is uniek, vandaar dat er naar mijn mening ook geen één dezelfde behandeling bestaat die voor iedereen werkt.

Wanneer je meer tijd neemt om iemand te leren kennen, kun je gerichter en veel effectiever behandelen. Je levert dan Hulp op Maat. Dit scheelt enorm veel tijd en is een stuk minder frustrerend.