Hulp op maat voor jou!

Mijn naam is Angelique Hoogendoorn. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het geestelijke en lichamelijke welzijn van mensen. Waarom bijvoorbeeld is de ene persoon gezond en worstelt de ander met lichamelijke of geestelijke problemen? Waarom gaat het de een voor de wind, terwijl een ander zich met moeite staande kan houden? Is er een samenhang tussen lichaam en geest? Hoe beïnvloeden deze elkaar?

Om antwoorden te vinden op dergelijke vragen heb ik verschillende studies gevolgd. Van psychosociaal tot medisch. En van trauma tot quatumfysica.

Wanneer je niet de juiste behandeling krijgt, kan jouw stress namelijk omslaan in een burn-out, een depressie of zelfs, wanneer de stress chronisch is geworden, een trauma. Zowel geestelijk als lichamelijk.

Door mijn ervaringen als seniorcoach, trauma- en frequentietherapeut en de resultaten van de door mij gevolgde studies samen te voegen, heb ik veel antwoorden mogen krijgen. Ook mijn eigen levenservaringen hebben daartoe bijgedragen. Het is fijn om te horen wanneer cliënten zeggen dat zij het gevoel hebben dat ze ècht gehoord en begrepen worden.

Een behandeling heeft een veel grotere kans van slagen als er voldoende tijd, aandacht en begrip is. Iedereen is uniek, vandaar dat er naar mijn mening ook geen één dezelfde behandeling bestaat die voor iedereen werkt.

Wanneer je meer tijd neemt om iemand te leren kennen, kun je gerichter en veel effectiever behandelen. Je levert dan Hulp-op-Maat. Die aanpak bespaart veel tijd en is een stuk minder frustrerend.