Ik kan weer bankdrukken op mijn oude niveau

Na lange tijd last te hebben gehad van mijn rug, door een hernia of ischias,. bleef ik last houden van mijn rug wat resulteerde in het continu wakker worden uit mijn slaap. Het gevolg hiervan was dat ik altijd moe was en mijn rug dus nooit zou herstellen op deze manier. Ik liep toen al een tijd bij de fysio alleen hier had ik nou niet mega profijt van.

Toen kreeg ik via een vriend van mij te horen over frequentie therapie en dat dit mij misschien wel zou kunnen helpen om dit herstel traject te versnellen. Dus ging ik de behandeling in met een open mind.

Ik werd voorgesteld bij ‘hulp op maat en ik werd warm ontvangen door Angelique. We hebben kort besproken wat mijn problemen zijn en daarna kreeg ik een full body scan. Er kwamen zelfs klachten uit waar ik niet eens voor kwam, zoals een schouderblessure van vroeger waar ik nog steeds last van had. Dat had ik Angelique niet verteld.

Direct na de eerste behandeling had ik geen last meer van mijn schouder en kon hem zelfs soepel bewegen. Ik was totaal verbaasd. Ik fitness alle jaren fanatiek, maar kon door mijn schouderblessure niet alle oefeningen meer doen. Nu kan ik opeens weer alle oefeningen doen, zelfs bankdrukken op mijn oude niveau.

Mijn hernia waar ik dus voor kwam had meerdere behandelingen nodig en dit was na 4 behandelingen bijna genezen en kon ik dus normaal weer slapen, waardoor het herstel ook weer beter ging.

Ik wil Angelique bedanken voor de goede hulp en nazorg!