Ik voel me veel rustiger en in control

Ik merkte de laatste maanden dat ik erg onrustig en prikkelbaar was. Ik kon moeilijk keuzes maken en twijfelde over bijna alles. Per toeval zag ik de auto van Angelique staan en herkende me in de kreten op de bestickering. Na het lezen van de positieve reviews op haar website, besloot ik contact op te nemen. En dat was een héle goede keuze!

Nog een beetje sceptisch tegenover het woord ‘trauma’, plande ik mijn eerste EMDR sessie in. Ik interpreteerde ‘trauma’ namelijk als een hele grote, ernstige en fysieke gebeurtenis, maar dat hoeft dus helemaal niet. Soms sta je gewoon helemaal niet stil bij wat je meemaakt, waardoor je de impact ervan, op langere termijn, flink kan onderschatten. Ik heb nu één EMDR sessie gehad en ik voel me veel rustiger en in control. En dit al direct na de behandeling, waar ik overigens erg positief verrast was over wat ik allemaal voelde/ervaarde.

Ook heb ik pas mijn eerste frequentietherapie gehad, om mijn zenuwstelsel in balans te brengen. Ik kom zeker nog terug bij Angelique.