Na 34 jaar Multiple Sclerosis geen klachten meer!

Ik ben nu 10 weken klaar met de behandeling en ik merk gek genoeg dat het trekken met mijn rechterbeen zo goed als weg is gegaan. Ik loop nu veel soepeler en mensen zien het niet meer aan me. Medicijnen slik ik niet meer, daar kon ik na 14 behandelingen al mee stoppen.

Start 01-02-2020. Eind 16-07-2020. Totaal aantal behandelingen 30.

Na de eerste behandeling liep ik de volgende dag makkelijker en had geen nekklachten meer. Heel goed geslapen. Mijn lichaam en hoofd voelde over het algemeen rustiger aan. Na 2 á 3 behandelingen kon ik beter en makkelijker lopen. Ik kon weer, zonder erover na te denken, afstanden lopen en liep zeker een uur of twee op het winkelcentrum.

Een maand geen behandeling ivm Corona maatregelen.

-Ik heb ondertussen een verhuizing van mijn schoonmoeder achter de rug waar ik 3 dagen met zware spullen heb lopen sjouwen en wat schetst mijn verbazing; ik ging vanmorgen boodschappen halen en ik liep alsof er niets aan de hand was.

-Ik heb een vriend van mij geholpen om een mal te maken van het bovendek van zijn boot. Dat houdt in kruipen, ladder op en af, steiger op klimmen enzovoorts. Ik voelde daarna gewoon ‘gezonde vermoeidheid”. Geen pijn, alleen een klein beetje stijfheid.

-Ook heb ik bij de buurtvereniging geholpen om in de reacreatiezaal 48 stoelen te verplaatsen en viltjes onder te poten te schroeven. Zonder problemen.

-Een vriend van mij in de tuin geholpen en 3x 14 zakken aarde getild. Niets aan de hand.

Zo kan ik nog wel een aantal voorbeelden noemen, maar dit zegt genoeg, denk ik.Wat ik wel nog wil zeggen is dat ik sinds de behandeling veel beter slaap.

Klachten voor de behandeling

Multiple Sclerosis, stijve nek, stijve gewrichten, moeilijk lopen (m.n. rechterbeen), onbalans, chronische oogsteking behorende bij MS, onrustig gevoel in lichaam, veel piekeren, onzekerheid (omdat je altijd de gedachte heb “Ik loop mank”. Dat brengt je in de war. Vaak oververmoeid, krachtverlies (ervoor 5 en na 9), vermindering van het zicht. Bij ontspanning samentrekkingen in de spieren, vooral in mijn rechterbeen.

Na de behandelingen.

Totale verbetering van mijn lichaam, waardoor ik ook geestelijk veel beter in mijn vel zit.

Angelique vertelde mij over de frequentietherapie. Ik vertrouwde haar en ik ben hartstikke gelukkig dat ik dat gedaan heb. Mijn totale leven is veranderd. En ik heb het gevoel gekregen dat hoe meer ik doe, hoe beter ik mij voel.

Doordat Angelique niet de therapeut uithangt, maar met je samenwerkt door veel informatie te delen, voelde ik mij serieus genomen en geen patient. Daardoor groeide mijn vertrouwen in Angelique snel en voelde ik dat ik kon vragen wat ik wilde vragen. Ik voelde mij volledig op mijn gemak.

Hartstikke bedankt Angelique! Ik zie de toekomst weer met veel zelfvertrouwen tegemoet.