Herken je dit?

  • Je wilt wel ontspannen zijn, maar je bent alsmaar aan het ‘rennen en vliegen’?
  • Je tijd zit vol met dingen die moeten?
  • Je wilt aandacht aan jezelf, je gezin en je sociale contacten besteden, maar voordat je het weet is de dag alweer om?
  • Je barst van de dromen en de ideeën, maar het komt er maar niet van om ze in de praktijk te brengen?

Je voelt dat het anders kan en dat wil je ook. Toch ga je maar door en loop je vast. Stress!

Je bent niet de enige die daarmee worstelt

Hard werken lijkt bij veel mensen een hardnekkige verslaving. Druk-druk-druk, deadlines halen, zwoegen en zweten. Keihard buffelen… om daarna uitgeput niets te doen.

Het kan ook anders

Wil jij:

  • Ontspannen leven en werken?
  • Meer gedaan krijgen in minder uren?
  • Meer tijd en aandacht kunnen geven aan jezelf, je gezin, relatie en vrienden?
  • Van je vrije tijd genieten zonder dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat er nog werk ligt?

Hoe lekker zou het zijn als je leven niet meer vast lijkt te lopen in eindeloze drukte?

Er is goed nieuws voor je: dit kan door Zacht-Werken® De mooiste dingen bereik je namelijk niet met hard werken, maar met zacht-werken. Zo zet je de stap van stress naar ontspanning. 

Wat is Zacht-Werken®?

Zacht-Werken® is de tegenhanger van hard werken. Je gaat op een ontspannen manier met jezelf aan de slag. En je bouwt creatief aan de dromen die jij wilt realiseren.

Zacht-werken begint met ‘tijd maken’. Niet langer hollen en te laat zijn, maar in alle rust precies doen wat er nodig is. Terwijl je alles met aandacht doet, omdat je tijd genoeg hebt. Omdat je tijd kunt maken.

Door zacht-werken krijg je alle tijd, altijd. Je ontdekt wat je in de weg zit. Waar ben jij, zonder dat je het zelf ziet, totaal niet jezelf? Hoe ga je, stap-voor-stap, bouwen en je dromen realiseren? Niet later, als je met pensioen bent, maar nu! Juist nu je in de kracht van je leven bent.

Wie ben ik?
Mijn naam is Angelique Hoogendoorn. Vrouw. Trauma-therapeut. Ondernemer. Oma. Moeder.

Als je mij een tijd geleden had gevraagd wie ik ben, dan zou de hiervoor genoemde volgorde heel anders zijn geweest, namelijk: oma, moeder, trauma-therapeut, manusje van alles, ondernemer, altijd moe en een chronisch gebrek aan tijd. Oh ja, en vrouw.

Je zult je hierin waarschijnlijk ook herkennen. Zoveel rollen te vervullen én dat moet nog behoorlijk goed gedaan worden ook. Jij hebt er immers zelf voor gekozen. Ontspanning? Hoe dan? Wanneer? Daar heb ik het toch veel te druk voor!

Toen ik 32 jaar was kwam er ineens die ‘bus van links’. Zware burn-out met een depressie. Ik had jarenlang teveel van mezelf gevergd en daardoor roofbouw op mezelf gepleegd. Huilen, uitgeput en een gigantisch schuldgevoel. Ik zag het niet meer zitten. Ik heb er een jaar voor nodig gehad om weer mezelf te worden. Op tijd ontspanning nemen. Niet alles perfect willen doen. Door de burn-out had ik veel geleerd over mezelf en de krankzinnig hoge eisen die ik aan mezelf stelde.

Toch sluipt het harde werken er na een bepaalde tijd weer in. Het is een patroon waar ik (en vele anderen) automatisch weer in schiet wanneer ik het druk krijg. Véél te druk.

Verleden jaar was ik het zat om alsmaar achter de feiten aan te lopen. Hoe kan dit nou, dacht ik. Ik weet hoe het moet, maar ik verval toch weer in oud gedrag.

Ik besloot een training te gaan volgen en uiteindelijk zacht-werken-coach te worden.

Zacht-Werken® Wat is dat dan?

Je leert door zacht-werken het beste uit jezelf te halen, door goed met je energie en aandacht om te gaan èn je prioriteiten te stellen. Eigenlijk leer je op een ontspannen manier te leven en te werken.

Het is één van de betere keuzes in mijn leven geweest.

Met plezier vervul ik nu al mijn rollen. Ik ben met mijn volle aandacht in ieder moment, zonder dat ik denk aan alles wat ik nog moet doen… Daardoor kon ik voorheen eigenlijk van geen enkel moment wérkelijk meer genieten.

Ik kies nu wat ik wil in mijn leven, in plaats van geleefd te worden door het leven. Ik hou nu zelfs tijd over!

Wil jij ook ontdekken wat zacht-werken voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Ik help je graag, zodat ook jij weer kunt genieten.

Angelique Hoogendoorn - Hulp op maat voor jou

Meer informatie