Dat had ik veel eerder moeten doen!

Ik loop al tientallen jaren met rugklachten. Pijn onder in mijn rug, te vergelijken met een hernia. Ik kon ’s morgens moeilijk uit bed komen door de pijn en had dan vaak steken in mijn rug. Met bukken kwam ik ook niet heel erg ver. Verre van soepel, zeg maar.

Angelique heeft me erop gewezen dat ze een Frequency apparaat heeft waardoor mijn klachten snel zouden kunnen verdwijnen. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, daar ik al heel veel dingen (fysio, mensendieck etc) heb geprobeerd. Ik heb het uiteindelijk toch maar gedaan en ik moet zeggen dat had ik veel eerder moeten doen.

Tijdens de behandeling, waar ik overigens niets van voelde, wat ik raar vond, hooguit een beetje kriebelen, werd ik zeer ontspannen. Na de behandeling van twee uur stond ik op en voelde gelijk verschil. Angelique vroeg mij om te bukken met gestrekte benen en kon ik ineens met mijn handen mijn voeten gemakkelijk aanraken. Zonder een centje pijn. Ik was heel erg verbaasd. Ik zei: Als ik morgen zonder pijn opsta, dan bel ik je gelijk op.
En de volgende ochtend om 9 uur heb ik gelijk gebeld. Ik was na 10 jaar probleemloos en zonder pijn op gestaan.

Normaal constant level van lage rugpijn 8. Nu level 3.

Angelique adviseerde mij om nog één behandeling te doen, maar ik had daar helaas geen tijd voor omdat ik op vakantie was in Nederland.
Ik heb de behandeling op dinsdag gekregen en zondags reed ik terug naar Duitsland, waar ik woon. 750 km. Normaal ben ik de volgende dag helemaal gebroken, maar nu viel dat reuze mee.
Wanneer ik weer in Nederland ben ga ik zeker gelijk weer naar Angelique om de behandeling af te maken. Ik ben positief verrast door deze vorm van therapie.

Mijn rugklachten zijn dus gehalveerd door 1 behandeling en de soepelheid van bewegen in mijn rug is totaal verbeterd. Eerst 3 en nu een 10.

Dag ervoor een meting gedaan. Volgende dag behandeling.