Al vijf jaar heb ik ongeveer elke drie weken hevige koortsuitslag in de vorm van koortslip en dan gelijk drie plekken achter elkaar en uitslag op mijn wang . Het gaat gepaard met hele opgezwollen plekken en zenuwpijn.

Ik heb vier jaar lang medicijnen geslikt valaciclovir 500 mg ( het eerste jaar ). Dat werkte niet het kwam er toch doorheen. Na een jaar moet je dan stoppen om te kijken hoe het gaat en weer kwam het nog heftiger terug. Met 1000 mg valaciclovir was het een beetje onder controle maar ik kon niet stoppen met de medicijnen. Uiteindelijk ben ik via via achter de frequentie therapie gekomen bij Angelique en ik dacht ik ga het gewoon proberen! Ik werd er gek van die onzekerheid elke keer én de schaamte voor mijn gezicht.

Ik ben twee keer anderhalf uur geweest. De koortslip die ik op dat moment had is niet doorgezet en genas heel snel en heel erg mooi: geen enkel litteken te zien. Nu bijna vier maanden verder heb ik nog steeds geen koortslip gehad! Ik ben echt superblij.

Jarenlang was ik uitgeput. Ook had ik altijd pijn en last van krachtverlies.
Ik had al van deze behandeling gehoord, maar was erg terughoudend. Bang om weer teleurgesteld te worden. In maart was ik op een punt dat ik echt niet meer kon. Contact opgenomen met Angelique en 1 april begonnen. Na de eerste behandeling merkte ik al iets verschil. Uiteraard dacht ik dat dit toeval was. Dat ik een goede dag had. Na elke behandeling werd het iets beter. Dit kon geen toeval meer zijn. Totdat er dagen waren dat ik helemaal niet meer moe was en geen pijn had. Zo’n bijzonder gevoel.
Nu ik klaar ben met de behandeling, blijf ik me goed voelen. Ik kan zoveel en pijn heb ik helemaal niet meer.  Natuurlijk ben ik ook weleens moe, maar dat is iedereen weleens. Uitgeput ben ik niet meer.  Zo fijn dat dit mij heeft geholpen. Ik heb mijn leven terug!

Ik merkte de laatste maanden dat ik erg onrustig en prikkelbaar was. Ik kon moeilijk keuzes maken en twijfelde over bijna alles. Per toeval zag ik de auto van Angelique staan en herkende me in de kreten op de bestickering. Na het lezen van de positieve reviews op haar website, besloot ik contact op te nemen. En dat was een héle goede keuze!

Nog een beetje sceptisch tegenover het woord ‘trauma’, plande ik mijn eerste EMDR sessie in. Ik interpreteerde ‘trauma’ namelijk als een hele grote, ernstige en fysieke gebeurtenis, maar dat hoeft dus helemaal niet. Soms sta je gewoon helemaal niet stil bij wat je meemaakt, waardoor je de impact ervan, op langere termijn, flink kan onderschatten. Ik heb nu één EMDR sessie gehad en ik voel me veel rustiger en in control. En dit al direct na de behandeling, waar ik overigens erg positief verrast was over wat ik allemaal voelde/ervaarde.

Ook heb ik pas mijn eerste frequentietherapie gehad, om mijn zenuwstelsel in balans te brengen. Ik kom zeker nog terug bij Angelique.

Na mijn EMDR behandeling was de onrust in mijn hoofd weg, maar voelde ik nog redelijk wat onrust in mijn lijf. Ik besloot, op advies van Angelique, een Frequency behandeling hiervoor te doen.

Na de behandeling voelde ik me geheel ontspannen.

Wat me echt is bijgebleven is dat ik weer een hongergevoel kreeg, wat ik door de spanning al weken niet meer had gehad. Toen ik thuiskwam heb ik eerst lekker gegeten, ben ik vroeg naar bed gegaan en heb ik heerlijk geslapen.

Wij waren op vakantie en hadden net gebarbecued. Ik liep even het huisje in en mijn zoontje en vrienden waren nog buiten. Ineens hoorde ik mijn zoontje hard schreeuwen en huilen. Ik vloog naar buiten. Wat bleek? Hij was gestruikeld en met zijn been bovenop de barbecue terechtgekomen.

In eerste instantie zag het er redelijk uit. We hebben het lang gekoeld en het leek weer te gaan. Maar de pijn werd zo hevig en de wond was wit uitgeslagen. We zijn uiteindelijk toch maar naar het ziekenhuis gegaan.

Je hebt oppervlakkige en diepe tweedegraads brandwonden. Dit was een diepe.

De volgende dag zag het er vreselijk uit. De huid was weggevreten. Ik werd er echt naar van, kun je nagaan hoe mijn zoontje zich voelde!

Ik heb toen contact met Angelique opgenomen en het verhaal uitgelegd. Zij vertelde mij dat ze het herstelproces kon versnellen en de pijn kon verminderen. Hij moest zo snel mogelijk komen. Hoe eerder, hoe beter. Het was woensdag en we kwamen vrijdag pas terug. Toen we thuiskwamen zijn we gelijk doorgereden naar Angelique.

Mijn zoontje vond het best eng, maar Angelique stelde hem snel op zijn gemak. Ze heeft hem uiteindelijk in haar woonkamer behandeld, zodat hij afleiding had van de televisie.

Na drie-en-halve week, twee tot drie behandelingen per week, ziet het been van mijn zoontje er weer mooi uit. Hij heeft zelfs geen dik litteken gekregen, wat je wel vaker bij brandwonden ziet.

Wat ik ook leuk vindt is dat hij muntjes kon verdienen waarmee hij kleine of (doorsparen voor) grotere kadootjes kon ‘kopen’. Dat was een leuke motivatie voor hem.

Sinds ik ongesteld ben heb ik al last van PMS.
Buikpijn, hoofdpijn, (vr)eetbuien, stemmingswisselingen. Vooral het laatste is soms echt zielig voor mijn gezin. Ik heb tijdens de PMS ook echt het gevoel dat de hele wereld tegen me is. Huilen, boos worden, snel geïrriteerd en snauwerig. Ik kan gewoon niets hebben. Ik ben dan echt onredelijk.

Ik heb nu vijf behandelingen bij Hulp op Maat gehad voor mijn PMS. De laatste keer werd ik ineens ongesteld. Ik had er niet eens erg in gehad. Ja, ik was ’s morgens wel een beetje chagrijnig, maar ik ben sowieso niet zo’n ochtendmens.

Normaal geloof ik niet in dit soort ‘onzin’ (wat de boer niet kent, dat eet hij niet, zeg maar), maar ik kan niet ontkennen dat ik weinig tot geen last meer heb van mijn PMS. En daar ben ik niet alleen heel erg blij om, maar mijn hele gezin!

 

Vroeger (een paar maanden geleden) had ik heel veel waterwratten. Ze jeukten heel erg en ik mocht niet krabbelen. En toen was ik op school ook keihard gevallen en toen was er eentje bij mijn tepel helemaal kapot (ontstoken) en dat deed heel erg pijn en was het helemaal dik geworden. Ze waren op mijn buik en op mijn arm en op mijn been. En toen kwamen ze ook in mijn gezicht. En toen zei oma dat het nu moet stoppen. En toen heeft ze ze weggehaald met de Frequency.

Ik had ondanks de medicijnen een hoge bloeddruk die maar niet omlaag wilde. Omdat het familiair is, was ik daar best wel ongerust over. Wat ook niet goed is voor de bloeddruk.
Via mijn echtgenote kwam ik bij Angelique terecht. Ik had nog nooit van frequency gehoord en stond er best wel sceptisch tegenover.
Alles wat maar een beetje zweverig overkomt, daar moet ik niets van weten. De behandelingen waren zeker niet zweverig, maar gewoon heel relaxt.
Lekker in de stoel zitten en even niets moeten. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij Angelique. Niks geen zweverig gedoe.

Na 10 behandelingen van 6 minuten is mijn bloeddruk weer als vanouds.

Ik ben er zeker blij mee.

Bedankt!

Na lange tijd last te hebben gehad van mijn rug, door een hernia of ischias,. bleef ik last houden van mijn rug wat resulteerde in het continu wakker worden uit mijn slaap. Het gevolg hiervan was dat ik altijd moe was en mijn rug dus nooit zou herstellen op deze manier. Ik liep toen al een tijd bij de fysio alleen hier had ik nou niet mega profijt van.

Toen kreeg ik via een vriend van mij te horen over frequentie therapie en dat dit mij misschien wel zou kunnen helpen om dit herstel traject te versnellen. Dus ging ik de behandeling in met een open mind.

Ik werd voorgesteld bij ‘hulp op maat en ik werd warm ontvangen door Angelique. We hebben kort besproken wat mijn problemen zijn en daarna kreeg ik een full body scan. Er kwamen zelfs klachten uit waar ik niet eens voor kwam, zoals een schouderblessure van vroeger waar ik nog steeds last van had. Dat had ik Angelique niet verteld.

Direct na de eerste behandeling had ik geen last meer van mijn schouder en kon hem zelfs soepel bewegen. Ik was totaal verbaasd. Ik fitness alle jaren fanatiek, maar kon door mijn schouderblessure niet alle oefeningen meer doen. Nu kan ik opeens weer alle oefeningen doen, zelfs bankdrukken op mijn oude niveau.

Mijn hernia waar ik dus voor kwam had meerdere behandelingen nodig en dit was na 4 behandelingen bijna genezen en kon ik dus normaal weer slapen, waardoor het herstel ook weer beter ging.

Ik wil Angelique bedanken voor de goede hulp en nazorg!

Toen ik in verwachting was is het Human papillomavirus bij mij ontdekt. Na mijn bevalling werd ik opgeroepen voor controle. Ik zat in PAP2 en moest na een half jaar terugkomen. Toen bleek dat mijn PAP weer verhoogd was. Ik zat nu in stadium 3b. Dit vond ik redelijk zorgwekkend. Na een half jaar weer terug en toen zat ik in stadium 4. Uiteindelijk kwam het zo ver dat er een afwijking was gevonden die er niet zo goed uit zag; PAP5. Dit moest operatief verwijderd worden in het ziekenhuis.  Een jaar na de operatie bleek bij de controle dat ik wéér onrustige cellen had en als dit niet binnen een half jaar zou verbeteren zou ik opnieuw naar het ziekenhuis moeten. Nu ging ik me echt zorgen maken. Inmiddels had ik al 7 jaar het HPvirus en was er helemaal klaar mee.

Een paar maanden voor mijn controle heb ik besloten om frequentietherapie te gaan volgen bij Angelique. Toen ik weer voor controle moest komen, waar minder tijd tussen zat dan voorheen omdat ik in een risicogroep terecht was gekomen, had ik 3 behandelingen gehad. Een paar dagen na het onderzoek belde mijn dokter me op om te vertellen dat het virus nergens meer te vinden was.

Ik ben na bijna 8 jaar van het virus genezen. En daar ben ik heel erg blij om!