Iris - Hulp op maat voor jou

Na 1 EMDR sessie van 4 uur durfde ik weer in de lift

Wat mij het meest aansprak aan de behandeling bij Hulp op Maat was de manier waarop er gewerkt wordt. Door de rust die er heerst en de ruimte en tijd die er genomen wordt, was ik al snel op mijn gemak en voelde ik me veilig genoeg om vrijuit te praten. Dit alles gaf mij het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Het vertrouwen was er snel, wat ervoor zorgde dat ik mezelf ook veilig voelde: in de omgeving én bij Angelique die mij de EMDR heeft gegeven.

Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan bij Hulp op maat. Alle benodigde producten waren aanwezig, er werd waar nodig een pauze gehouden en ik mocht heel veel zelf aangeven. Wanneer ik even wat wilde drinken of een korte pauze nodig had, was dat geen probleem. Er was totaal geen tijdsdruk.

Ik had van tevoren verwacht dat er maar één vorm van EMDR was. Maar Angelique stemt de behandeling écht op jou persoonlijk af! Gelukkig nam zij van tevoren genoeg tijd om te bespreken welke manier het beste bij mij zou passen, en deze manier paste goed bij mij!

Ik had na een auto-ongeluk last van paniek in kleine en drukke ruimtes. Na één EMDR-sessie durfde ik weer in de lift! Ik hoefde niet meer elke keer met de trap. Ik voelde me vrijer en hoefde geen nee meer te zeggen tegen situaties in kleine of drukke ruimtes. Dit was voor mijn behandeling wel zo en had uiteraard veel impact op mijn leven en mijn gemoedstoestand.
Er werd goed de tijd genomen voor deze EMDR sessie (4 uur!). Ik voelde mezelf niet opgejaagd en kon vrijuit praten. Ik zou dit zeker weten bij anderen aanraden.