Carola - Hulp op maat voor jou

Bij Angelique heb je het gevoel dat je het probleem samen oplost

Voordat ik begon aan de EMDR-behandeling bij Angelique, was ik niet bekend met deze behandeling.
Op grond daarvan had ik geen concrete verwachtingen. Vanuit mijzelf zou ik op voorhand niet gekozen hebben voor deze behandeling, maar ik vertrouw Angelique met haar kennis en kunde.

Tijdens de tweede behandeling kwam naar voren dat ik een ervaring uit het verleden had, waarvan ik zelf niet wist hoeveel impact deze had gehad op mijn leven. Gedurende de behandeling bleek dat ik het probleem onbewust genegeerd had.
Door de behandeling zijn mijn open geopend, ik begrijp nu waar het probleem lag. Nu ik weet hoe ik ermee om kan gaan en het is opgelost, heb ik vrede met de situatie.

Het probleem kan ik inmiddels bespreken met anderen, dit was voorheen niet mogelijk voor mij. Ik denk dat dit met name komt, omdat het nu voor mij afgesloten is en dit mij gemoedsrust geeft.

Het vertrouwen in de behandelingswijze en kunde van Angelique spreekt mij erg aan. Bij Angelique heb je het gevoel dat je het probleem samen oplost en dit succesvol lukt.

Ik raad de behandeling zeker aan anderen aan. Ondanks dat ik voor de behandeling sceptisch was, kan ik achteraf stellen dat het een goede keuze was. Dit komt, omdat ik een voortdurend resultaat heb bereikt en voor mijn gevoel daarmee de behandeling succesvol heb afgesloten.