Milou - Hulp op maat voor jou

Angelique is zeer ervaren en deskundig

Wat Angelique voor mij en met mij heeft gedaan vind ik heel bijzonder. Voor iemand die nog nooit van EMDR had gehoord, omarm ik nu deze ‘trauma-therapie’.

Als je het woord trauma hoort denk je vaak aan heel ernstige gebeurtenissen, maar vergeet je dat iemand ook een trauma kan hebben door het gevoel zich altijd dom te voelen. En dit kan al door een potje Monopoly op je 7e levensjaar gebeuren. Dat was bij mij het geval.

Doordat ik mij altijd dom heb gevoeld, voelde het voor mij veilig om onder mijn niveau te werken. Op die manier had ik het gevoel dat ik altijd ‘de beste’ was. Ik durfde niet buiten mijn comfort-zone te gaan omdat ik dan bang was de bevestiging te krijgen dat ik echt dom was. Je leest het al, WAS. Want samen met Angelique heb ik mijn trauma aangepakt en heb ik daar een positieve ervaring voor teruggeplaatst.

En die positieve ervaring heeft mij gebracht tot waar ik nu ben; ik heb een leidinggevende functie! Het coachen van mensen, verbeteren, motiveren en samenwerken. Dit is de eerste stap in mijn carrière, waarin ik mijn doel heb gesteld op het hebben van een eigen onderneming.
Zonder de behandeling van Angelique had ik hier nu niet gestaan. Ik ben je eeuwig dankbaar!

Wat mij aansprak is het feit dat ik Angelique vertrouwde om mij te helpen bij mijn trauma. Dat is iets wat voor mij heel belangrijk was tijdens de behandeling. Na het eerste gesprek merkte ik dat Angelique zeer ervaren en deskundig is, waardoor er voor mij geen drempel meer was om het niet te doen.

Voordat we gingen samenwerken dacht ik ‘gaat het mij ook echt helpen? Gaan er drastische veranderingen plaatsvinden na de EMDR therapie? Ben ik daar klaar voor?’
Heel even ben ik bang geweest dat er iets zou komen waar ik niet op had gerekend, of iets dat ik wellicht had verdrongen. Door dit uit te spreken heeft Angelique deze angst bij mij weggenomen. Ik heb daarna geen seconde meer getwijfeld of ik ermee wilde doorgaan ja of nee.

Door de behandeling kreeg ik meer zelfvertrouwen, een nieuwe leidinggevende baan en heb ik mijn passie ontdekt op het gebied van werk of carrière.
Binnen twee maanden na de behandeling durfde ik het aan om op een leidinggevende functie te reageren en heb de baan ook daadwerkelijk gekregen.

Ik heb geleerd dat zelfs de kleinste en onnozelste dingen je kunnen tegenhouden, zonder dat je je daar soms zelf bewust van bent. Bij mij was het een opmerking op mijn zevende jaar! Ik luister nu meer naar mijn gevoel en krop niet alles meer op. Ik weet dat ik op mezelf kan vertrouwen. Dit heeft mij zowel fysiek als mentaal meer energie gegeven, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit en veel meer van het leven geniet!