Angelique is zeer ervaren en deskundig

Milou - Hulp op maat voor jou

Wat Angelique voor mij en met mij heeft gedaan vind ik heel bijzonder. Voor iemand die nog nooit van EMDR had gehoord, omarm ik nu deze ‘trauma-therapie’. Als je het woord trauma hoort denk je vaak aan heel ernstige gebeurtenissen, maar vergeet je dat iemand ook een trauma kan hebben door het gevoel zich altijd… Lees verder “Angelique is zeer ervaren en deskundig”

Milou (25 jaar)
Teamleidster bij een grote bank

Bij Angelique heb je het gevoel dat je het probleem samen oplost

Carola - Hulp op maat voor jou

Voordat ik begon aan de EMDR-behandeling bij Angelique, was ik niet bekend met deze behandeling.
Op grond daarvan had ik geen concrete verwachtingen. Vanuit mijzelf zou ik op voorhand niet gekozen hebben voor deze behandeling, maar ik vertrouw Angelique met haar kennis en kunde. Tijdens de tweede behandeling kwam naar voren dat ik een ervaring uit… Lees verder “Bij Angelique heb je het gevoel dat je het probleem samen oplost”

Carola (52 jaar)
Hoofdinspecteur belastingen

Ik heb Angelique ervaren als een openminded, vrolijke en integere behandelaar.

Giovanna - Hulp op maat voor jou

Wat mij het meeste aansprak, is de korte tijd die nodig is om een probleem aan te pakken. Geen jaren-plan. Ik was altijd erg van slag door ruzies van anderen, soms wildvreemden. De buren hadden het allang weer goed gemaakt, en ik lag nog rillend, soms huilend in bed. Het is niet zo dat ik… Lees verder “Ik heb Angelique ervaren als een openminded, vrolijke en integere behandelaar.”

Giovanna (49 jaar)
Winkelmanager

Na 1 EMDR sessie van 4 uur durfde ik weer in de lift

Iris - Hulp op maat voor jou

Wat mij het meest aansprak aan de behandeling bij Hulp op Maat was de manier waarop er gewerkt wordt. Door de rust die er heerst en de ruimte en tijd die er genomen wordt, was ik al snel op mijn gemak en voelde ik me veilig genoeg om vrijuit te praten. Dit alles gaf mij… Lees verder “Na 1 EMDR sessie van 4 uur durfde ik weer in de lift”

Iris (23 jaar)
Pedagogisch werker

Angelique maakte het echt allemaal mee

Lisa - Hulp op maat voor jou

Wat ik bijzonder vond aan Angelique was de manier waarop iemand die jou als persoon en jouw verhaal nog niet volledig kent, jouw vertrouwen op een hele bijzondere manier kan winnen en jou het gevoel kan geven dat je veilig bent bij haar. Wat ik als eerst dacht voordat wij gingen samenwerken was voornamelijk: Is… Lees verder “Angelique maakte het echt allemaal mee”

Lisa (22 jaar)
Studente Sociale Maatschappelijke Dienstverlening